Мед Атлант

На Прикарпатті заблукали грибники: чотирьох знайшли, п’ятого — ще шукають

Під час збирання грибів у лісових масивах на Івано-Франківщині заблукали п’ятеро людей.

Про це інформує МІСТО з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

20 вересня о 12.37 год. до рятувальників надійшов сигнал про надання допомоги в пошуках грибника в селі Заріччя Надвірнянського району. Станом на 15.58 год. 41-річну потерпілу доставлено до місця проживання, стан її задовільний.

20 вересня о 20.28 год. надійшло звернення про надання допомоги в пошуках чоловіка 1940 р.н., який заблукав у лісовому масиві поблизу села Посіч Тисменицького району. 21 вересня о 01.00 год. гірські рятувальники знайшли потерпілого в районі «Танкової гори» поблизу с. Посіч. Стан задовільний.

20 вересня о 22.58 год. рятувальники надавали допомогу в пошуках грибників в лісовому масиві поблизу села Майдан Тисменицького району, 1941 р.н. та 1968 р.н., жителів міста Івано-Франківська. 21 вересня о 05.30 год. гірські рятувальники знайшли заблукалих грибників в районі колишньої військової частини, стан задовільний.

Також 20 вересня о 22.30 год. до УДСНС звернулися за наданням допомоги в пошуках грибника, 61-річного жителя смт. Богородчани, в лісовому масиві поблизу села Підгір’я Богородчанського району. 21 вересня о 00.05 год. для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено працівників Яремчанського ПРВ ГПРЧ АРЗ СП, О 05.30 год. для надання допомоги в проведенні пошуків виїхали працівники Івано-Франківського ПРВ ГПРЧ АРЗ СП.

Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Читайте також: У вересні гірські рятувальники припиняють свою роботу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...