Мед Атлант

Голова профспілки Бурштинської ТЕС не зміг потрапити на своє робоче місце: працівники планують протестувати

Сьогодні, 22 вересня, прцівники Бурштинської ТЕС планують знову протестувати. Причиною протесту стало те, що голова профспілки Бурштинської ТЕС Руслана Карвацький не зміг потрапити на своє робоче місце.

Як розповів Руслан Карвацький МІСТУ, вранці він намагався потрапити на роботу, але на вході охоронці недозволили цього зробити, пояснивши, що для нього вхід заборонений. Касир профспілки повідомила, що її з приміщення вигнали, а кабінет опечатали.

Руслан телефонував до виконучого обов’язки директора Бурштинської ТЕС Дениса Шмигаля, але відповіді не отримав. Відтак, очікував на вулиці, поки в.о. директора не вийшов. Денис Шмигаль пояснив, що за наказом ЦК Профспілки Руслана Карвацького звільнили з посади.

Голова профспілки стверджує, що таке неможливо, адже його обирала громадськість, а отже люди повинні переобрати голову, а звільняти без причин не можуть. Він повідомив про ситуацію до поліції, Урядової “гарячої лінії” та Служби Безпеки України. Правоохоронці зафіксували правопорушення за статтею 170 ( перешкоджання законній діяльності професійних спілок).

Руслан Карвацький каже, що сьогодні люди планують знову протестувати, щоб вирішити цю ситуацію.

Вони роблять, що хочуть, все незаконно. Ще й шантажують. Ми плануємо протест, уже збираємо людей, – зазначає Руслан.

Читайте також: Прокуратура Івано-Франківської області розглядає законність рішення щодо приватизації Бурштинської ТЕС

В конфліктну ситуацію щодо “Бурштинської ТЕС” втрутяться франківські атовці. ЗАЯВА

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...