Мед Атлант

Я думала, що ніхто не приїде: мешканка Івано-Франківська вдячна рятувальникам, які дістали кішку з каналізації

22 вересня в одному з дворів в Івано-Франківську в каналізаційний люк впала кішка. Вже через 10 хвилин на місце прибули працівники служби порятунку.

Про це у спільноті “Комуналка ІФ” повідомила Ольга Гарасимчук, яка і викликала рятувальників.

Хочу висловити подяку працівникам служби порятунку м.Івано-Франківськ. У нас в каналізаційний люк впала киця. Якщо чесно,я думала,що ніхто не приїде. Проте,реакція на мій виклик приємно здивувала.(Адже зі слів сусідів,водоканал викликали набагато раніше і у відповідь почули «ну то закрийте люк») Вже через 10 хвилин приїхали хлопці і врятували кішку. Дякую вам,хлопці! Ви МОЛОДЦІ! А тепер питання- хто відповідає в нас за люки? Це кішка,яка не подасть до суду,а якби була людина?А ще гірше,дитина(доречі,дітвора тут частенько бігає і бавиться)???

Як повідомили МІСТУ в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, 22 вересня об 11.00 год.  в ОКЦ У ДСНС надійшло повідомлення про те, що по вулиці Симоненка, біля житлового будинку, кішка впала у каналізаційний колодязь. До місця виклику було направлено відділення ЧСПТ на АЦ-40(130)63Б.

По прибуттю до місця виклику  було проведено розвідку та встановлено, що у одному із колодязів знаходиться кішка, яка самостійно не може вилізти. Працівники пожежно-рятувальної служби встановили драбину палицю у колодязь по якій кішка самостійно вилізла. На місці виклику знаходилась 25-річна заявниця.

Світлина від Ольги Гарасимчук.

Світлина від Ольги Гарасимчук.

Читайте такожРятувальники Прикарпаття продемонстрували стару й нову службову техніку, пройшовшись урочистим маршем. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...