Мед Атлант

Там, де хочеться жити. БК “Мельник” створює будинки європейського рівня. ВІДЕО

“Будинки, в яких хочеться жити”, – таким лозунгом будівельна компанія “Мельник” керується уже сім років. Житлові комплекси компанії відповідають світовим стандартам якості: сучасні, комфортні та головне – безпечні.

У кожному дворі для найменших мешканців облаштовують ігровий майданчик. Зокрема, по вулиці Хоткевича встановили вже другу сучасну дитячу платформу.

БК “Мельник” системно підходить до того, щоб дорослі й діти у їхніх будинках відчували себе затишно. Тут добре подбали про наших діток: встановили ігровий майданчик, постійне освітлення, забезпечили охорону та прибирання території. Тому ми дуже задоволені, що тут живемо, – відзначив мешканець ЖК “Мельник” Віталій Василюк.

Будівельна компанія створює європейські будинки і двори, в яких завжди панує тепла атмосфера та чути дзвінкий дитячий сміх.

Дуже важливо, де проживаємо ми та в яких умовах виростають наші діти. Тому в кожному житловому комплексі “Мельник” передбачено ігровий майданчик, спортивний майданчик і тренажери для дорослих, – каже директор з маркетингу БК “Мельник” Оксана Мельник.

Читайте також: Оксана Мельник – Підкорити Україну та Європу: 2017 – рік нових грандіозних проектів для будівельної компанії «Мельник»

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...