Мед Атлант

Цьогоріч TEDx дивуватиме франківців силою інтелекту та ідеями, які змінюють світ

Сьогодні, 25 вересня, в Івано-Франківську відбулась традиційна щорічна зустріч “Meet the TEDx” в рамках підготовки до конференції TEDx, покликаний розповісти про суть руху.

TEDx — це унікальні щорічні конференції, що проходять у різних куточках світу і присвячені “ідеям, які варті поширення”. У Франківську TEDx вперше було проведено у 2013 році. Цогоріч вона відбудеться 30 вересня в приміщенні “Арена центр”.

Для учасників сьогоднішньої зустрічі організатори підготували підбірку надихаючих виступів під час конференцій TEDx з усього світу. Після перегляду відбулись обговорення та дискусія.

Координаторка волонтерів франківської конференції Анастасія Гурмак та координатор технічної частини Олег Регуш говорять про “Силу розуму” – силу інтелекту та ідей, що здатні змінювати світ на краще.

Команда робить все для того, щоб в Івано-Франківську люди могли послухати спікерів вживу. Ми сподіваємось, що наші спікери когось надихнуть на здійснення мрії, або навіть на ідею. Втілення хорошої ідеї – найцінніша інвестиція у майбутнє, – розповів співорганізатор конференції Олег Регуш.

На цьогорічній конференції виступлять:

  • в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун;
  • головний виконавчий директор провідної американської фірми Powers Young & Company, яка спеціалізується у галузі некомерційного управління та збору коштів. На даний момент він є волонтером Корпусу Миру в Україні Аланг Янг;
  • франківський музикант, художник, дизайнер, композитор у пост-панковому гурті “Пенсія” Ярема Стецик;
  • науковець, математик, який працює над програмним забезпеченням для американської технології брейн-інтерфейс Олексій Рубанов;
  • керівний партнер стратегічної агенції цифрового маркетингу Aimbulance. Лектор і ведучий навчальних програм з електронного маркетингу в KMBS Роман Гавриш;
  • композитори, організатори сучасного мистецького фестивалю PORTO FRANKO Роман Григорів та Ілля Разумейко;
  • філософ, дослідник та викладач майндфулнес, інструктор медитації і коуч Жасулан Абішев;
  • Засновник проекту Ukrainer Богдан Логвиненко та режисер проекту Микола Носок;
  • учасники музичного гурту “Фолькнери” та культурно-мандрівницького проекту “Двоколісні хроніки” Ярина Квітка та Володимир Муляр.

Організатори запевняють, що десять вражаючих виступів 13-ти неймовірних спікерів не залишать байдужим нікого.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...