Мед Атлант

Комунальники обіцяють відремонтувати вулицю Ольги Басараб, на стан якої неодноразово скаржились франківці

Неодноразово іванофранківці скаржились на жахливий стан дороги по вулиці Ольги Басараб, яку заплановано було відремонтувати в 2017 році. Однак, ремонт досі не розпочали і на прохання мешканців не реагували.

Мешканка будинку по вулиці Басараб каже, що цьогоріч комунальники тільки засипали камінням декілька ям і більше жодних ремонтних робіт не проводили.

Не думаю, що заїзд одного автомобіля з камінням вважається ремонтом дороги. Нам обіцяли, але не виконують. Ця дорога веде до АТ “Прикарпаттяобленерго” і часто тут їздять вантажні автомобілі, – розповідає франківка.

Мешканці звертались безпосередньо до управління капітального будівництва та у відповідь чули тільки обіцянки без дій. Журналісти МІСТА зателефонували до начальника управління капітального будівництва Романа Галіпчака, щоб з’ясувати, чому не ремонтують та чи планують відремонтувати вулицю Ольги Басараб.

Роман Галіпчак повідомив, що наразі відбувається ремонт прилеглих вулиць, які розташовані нижче цієї, там проводять заміну каналізаційних мереж. Він запевняє, що після заміни мереж розпочнуть ремонтні роботи по вулиці Ольги Басараб. Відтак, завершити ремонт повинні до кінця 2017 року.

Нагадаємо, на ремонт міських доріг у 2017 році по лінії управління капітального будівництва було передбачено 77,5 мільйонів гривень.

Читайте також: Які двори в Івано-Франківську відремонтували та які ще ремонтуватимуть ПЕРЕЛІК

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...