Мед Атлант

Стало відомо, коли відбудеться наступна сесія Івано-Франківської міської ради

22 вересня 2017 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження “Про скликання 16 сесії міської ради сьомого скликання” на 27 жовтня 2017 року.

1. Скликати чергову 16 сесію міської ради 27 жовтня 2017 року о 10.00 годині (вул. Грушевського, 21, зал засідань ОДА (4 поверх)).

2. На обговорення сесії міської ради пропонується винести питання:

2.1. Про створення комунального дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 25 «Янголятко» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.

2.2. Про укладення договору пожертви.

2.3. Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території м. Івано-Франківська.

2.4. Різне.

3. Відділам і управлінням виконавчого комітету міської ради в термін, визначений ст. 29 Регламенту міської ради, подати документи для попереднього розгляду на засіданнях профільних депутатських комісій у відділ сприяння діяльності депутатів.

На сесію запросити депутатів Верховної Ради України, депутатів обласної ради обраних від міста, членів виконавчого комітету міської ради, начальників відділів та управлінь, служб виконкому, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій міста,  – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, 30 серпня відбулася п’ятнадцята сесія Івано-Франківської міської ради сьомого скликання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...