Мед Атлант

На Прикарпатті стрільці змагалися за титул Чемпіона України з дуельної стрільби з рушниці

Сьогодні, 8 жовтня, в селі Підлужжя Івано-Франківської області на базі спортивно-стрілецького тиру «СВД Легіон» відбувся Дуельний Чемпіонат України (рушниця).

На Чемпіонат з’їхалися стрільці з усієї України. І всі вони дуже вправні, тож сьогодні змагалися за можливість отримати титул Чемпіона України з дуельної стрільби з рушниці.

Це як підвид практичної стрільби з рушниці. Сьогодні тут змагаються стрільці за перше місце. Формат турніру такий, що всі стрільці стріляють у своїх класах. Їх ми сьогодні маємо три:  «Рушниця Стандартний», «Рушниця Помпа», «Рушниця Відкритий». Стрільці є з усієї України. Їх небагато, але вони дуже вправні. В групі стріляють стрільці одного класу. В групі вони проходять круговий турнір “кожен з кожним”. За результатами групового турніру із груп до півфінілів виходять 4 кращих стрільці з кожної групи. Між ними в парах будут проведені очні зустрічі до 2-х перемог за олімпійською системою. Переможці пар виходять до фіналів, а ті стрільці, що програли півфінальні стрільби, будут боротися в очній зустрічі за 3-тє місце (до 2-х перемог у зустрічі). Правила дуельної стрільби прості, але треба виконувати процедуру, щоб не отримати технічну поразку, – розповідають організатори.

Допускається будь-яке стрілецьке спорядження (стріппери, спортивні пояси, бандольєри, підсумки, нагрудники тощо). Обов`язкових вимог до довжини стволів зброї – немає. Можна використовивати будь-які гладкоствольні рушниці, які відповідають класам зброї на матчі.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...