Мед Атлант

В Івано-Франківську побили охоронця “Водоекотехпрому”

Сьогодні, 7 листопада, в Івано-Франківську під час оперативної наради повідомили про те, що на робочому місці побили охоронця комунального підприємства “Водоекотехпром”.

Заступниця керівника патрульної поліції Яна Юносова повідомила, що 3 листопада невідома особа нанесла тілесні ушкодження охоронцю підприємства “Водоекотехпром”.

Розбили губу та ненесли декілька ударів по голові. Невідомого затримали, він не зовсім адекватно себе поводив, – зауважила патрульна.

Прес-секретар КП “Водоекотехпром” Володимир Шпег розповів МІСТУ, що подія трапилась у п’ятницю, коли підприємство працює до 16:00 години. Чоловік прийшов до “Водоекотехпрому” о 16:30 годині, щоб дізнатись інформацію про заборгованість на водопостачання. На четвертому поверсі працівник підприємства повідомив чоловікові, що робочий день уже закінчився, відтак, інформацію з приводу водопостачання можна дізнатись у диспетчерської служби на першому поверсі. Чоловік прийшов на вказане місце, згодом туди ж зайшов охоронець. Та між ними виник словесний конфлікт, який перейшов у бійку.

Жодних проникнень в управління не було. Наразі ведеться службове розслідування, – завершив Володимир Шпег.

Читайте також: У Франківську патрульні затримали водія без прав у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...