Мед Атлант

Водій франківської маршрутки, який обматюкав школяра, отримав догану

13 листопада в Івано-Франківську водій маршруту 35 з нецензурними словами накричав на учня, тому що той не показав йому свій учнівський квиток. Внаслідок такої поведінки водій отримав догану, а перевізник – штраф.

Начальник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак у мережі фейсбук повідомив про те, що вчора УТіЗ отримало скаргу та відео щодо хамської поведінки водія маршруту 35, який вживав нецензурну лексику та принижував школяра, який не мав учнівські квитка.

Учень у вечірній час намагався доїхати додому автобусом, назвати його громадським транспортом, не повертається язик. Звичайно, дуже важливо дотримуватися норм і правил, адже рішенням МВК, передбачено учнівський , при безкоштовному проїзді, але коли питання моралі та взаємодопомоги, совісті та безпеки, має переважити людяність. Говорю це, як батько , говорю, як працівник УТіЗ, – йдеться у публікації.

За словами Олег Ганчака, водій отримав догану, а перевізника оштрафували на суму 850 гривень.

Провели лікбез і виховання. Повториться – буде звільнений. Ми не маємо можливості брати на роботу вихованих, психологічно стійких водіїв, та й такі вже за кордоном переважно. Тому будемо жорстко реагувати, – додав начальник УТіЗ.

Читайте також: У Франківську звільнили водія маршрутки, який обматюкав жінку та показав їй непристойний жест

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...