Мед Атлант

У ДТП на Косівщині постраждало шестеро людей. З них троє – неповнолітні

Вчора, 17 листопада, на Косівщині зіткнулося два автомобілі ВАЗ, в результаті чого до лікарні звернулося шестеро осіб, серед яких – діти.

Зокрема струс головного мозку і закриту черепно-мозкову травму та численні забої отримав 8-річний хлопчик – житель с. Пістинь. Також численні забої діагностовано у його 17-річного односельчанина.

38-річний житель с. Пістинь госпіталізований з діагнозом закрита травма грудної клітки, забій лівого коліна, з травмами легкої степені – 13 річну дівчину.

Травму голови отримала 35-річна жінка та 19-річна дівчина.

При виїзді на місце ДТП слідчі встановили, що 16 листопада близько 22:30 житель с. Пістинь, керуючи автомобілем ВАЗ 21140,  рухаючись по автомобільній дорозі Р-24 сполученням Татарів – Кам’янець-Подільський із сторони м. Косів,  під час проїзду заокругленої ділянки дороги в с. Пістинь, не обрав безпечної швидкості руху, не справився із керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем ВАЗ-21093 під керуванням водія, який рухався в зустрічному напрямку.

В результаті ДТП до Косівської ЦРЛ за медичною допомогою із вищевказаними тілесними ушкодженнями звернулися водій та пасажири автомобіля ВАЗ-21093, а також водій автомобіля ВАЗ – 21140.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...