Мед Атлант

До вибуху на Хоткевича найімовірніше причетний екс-АТОвець

МІСТО писало, що в Івано-Франківську стався вибух на вулиці Хоткевича, який пролунав в ніч на 24 листопада.

Це трапилося поруч ТЦ “Гермес” близько 2:00. Вибухнула граната РГД-5. Відео вибуху гранати ми публікували вихідними.

Станом на сьогодні, 27 листопада, прес-секретар ГУ НП в Івано-Франківській області Тетяна Іванюк повідомила, що поки слідчі дії тривають. Наразі нікого не затримано, але правоохоронці перевіряють коло осіб, які можуть бути причетні до цього інциденту. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ.

Нагадаємо, поруч магазину перебувало троє чоловіків, через деякий час до них підійшов четвертий. Згодом між двома особами почалася суперечка, в ході якої в одного з них випала з рук граната, яка спрацювала. На місці вибуху залишився поранений громадянин 1986 року народження, решту чоловіків з місця пригоди зникли. Пораненого франківця шпиталізували, відомо, що він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

З власних джерел МІСТУ відомо, що конфлікт стався між колишніми активістами “Правого Сектору”. Чоловік, який випустив з рук гранату довгий період часу воював на сході України. Цю інформацію у поліції не підтверджують. Кажуть, що це таємниця слідства, тому персональні дані не розголошують.

Читайте також: Перший заступник керівника місцевих СБУшників фігурує у справі про вимагання неправомірної вигоди

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...