Мед Атлант

У трьох районах Франківщини представили нових керівників поліції. ФОТО

Сьогодні, 5 грудня, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області – начальник кримінальної поліції Ігор Бабюк та заступник начальника ГУНП в області – начальник слідчого управління Ігор Максимів представили особовому складу Галицького, Рогатинського та Яремчанськоговідділень поліції нових керівників.

Про це інформує МІСТО з посиланням на сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області

Так, відділення поліції Галицького району очолив підполковник поліції Андрій Бойко, який до цього працював на посаді начальника РогатинськогоВП ГУНП. Представники районної влади пообіцяли свою підтримку в матеріально-технічному забезпеченні підрозділу, побажали йому успіхів у роботі та подарували ікону.

Натомість Рогатинським відділенням поліції керуватиме майор поліції Любомир Марченко.

На посаду начальника Яремчанського відділення поліції призначено підполковника поліції Юрія Миронюка, який працював в Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

Заступники начальника ГУНП в області Ігор Бабюк та Ігор Максимів побажали новопризначеним керівникам відділень поліції успiшно виконувати службовi завдання, працювати задля безпеки i спокою людей, а також акцентували увагу на ефективній взаємодії із громадськістю, підвищенні рівня довіри населення до поліції та співпраці з місцевою владою.

Читайте також: Поліція затримала у Франківську підозрілого чоловіка з великою сумою грошей. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...