Мед Атлант

Перші кроки децентралізації показали, що люди не вміють управляти грошима, — Юрій Єхануров до франківців

Сьогодні, 7 грудня, до Івано-Франківська в рамках проекту “Відкрита зустріч з успішними людьми” приїхав Юрій Єхануров.

Проект створений для студентів Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького. Тут і відбувається зустріч з Юрієм Єхануровим. Організатори упевнені, що зустріч у форматі круглого столу дає можливість познайомитись, поспілкуватись, дізнатись секрети успіху, поділитись ідеями з відомими людьми України та світу.

Юрій Єхануров переконаний, що Україні необхідна децентралізація. Проте, переконаний, що реформи в Україні дещо млявоплинні. І це реальна проблема.

Перші кроки децентралізації показали, що наші люди не вміють управляти грошима. Розуму нема, як гроші поділити. Тому в нас взялися будувати дороги, бо там особливо думати не треба, – каже екс-прем’єр-міністр України.

І одразу додав:

Ми маємо виховувати територіальні громади, щоб вони управляли своїм життям.

Крім того, пан Юрій зачепив тему малого і середнього бізнесу. Каже, зараз вона актуальна. Пояснює, що проблема у тому, що на серйозному ринку немає навиків працювати. А ще підприємцю заважають працювати.

Головне питання Майдану про зміну політичної еліти зараз не відбулося. І щоб не було ілюзій, що Європа нас так чекає…Ми обрали в 2014 році вектор розвитку цивілізаційний. Будьте певні, ми на схід не підемо (Ред. – йдеться про вектор розвитку), – каже гість.

Додамо, що пан Юрій є українським політиком бурятського походження, з липня 2009 по лютий 2010 — перший заступник Глави Секретаріату Президента України, з грудня 2007 по червень 2009 — Міністр оборони України. У 2005–2006 — Прем’єр-міністр України. Також народний депутат України 3-го, 4-го і 5-го скликань.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...