Мед Атлант

Сич прозвітував про рік роботи облради та похвалив депутатський корпус за конструктив

На пленарному засіданні Івано-Франківської обласної ради сьогодні, 8грудня, відбувся звіт голови обласної ради. Олександр Сич розповів про підсумки спільної діяльності  обранців за останній рік.

Він повідомив, що на момент звіту про другий ріку роботи обласної ради сьомого скликання відбулося 9 пленарних засідань.

Пленарні засідання ми проводимо не раз в квартал, а майже щомісяця, – зазначив Сич.

Дві виїзні сесії були у Калуші та Тлумачі. Виїзди були присвячені екологічним питанням та  функціонуванню системи охорони здоров’я в умовах децентралізації та добровільного об’єднання територіальних громад. Одна сесія була скликана позачергово.

Олександр Сич зауважив, що пріоритетом в роботі залишається розвиток місцевого самоврядування. Важливою складовою програми розвитку місцевого самоврядування Сич назвав конкурс проектів від громад.

Вважаю, що головне досягнення – конструктивна робота всього корпусу обласної ради. У нас є 6 фракцій, облрада різнопланова, ми можемо дискутувати з політичних питань, але що стосується вирішення соціально-економічних, то ми демонструємо єдність, – сказав голова облради.

Також Олександр Сич зауважив, що в 2018 році головний виклик для обласної ради – залишатися консолідованою, згуртованою силою.

Я вважаю, що в теперішньому скликанні рада працює найефективніше. Бо депутат є реальним, а не номінальним представником. І використовує всі можливі шляхи для вирішення питань громад, – підкреслив Сич.

Читайте також: У Франківську на сесії обласної ради почалася штовханина між активістами та поліцією. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...