Мед Атлант

Команди юних вихованців “Урагану” привезли медалі з Польщі

На турнірі в польському Замості дві юнацькі команди івано-франківського НФК “Урагани” здобули “срібні” медалі.

Про це повідомляє прес-служба клубу.

На минулих вихідних, 8-10 грудня, вихованці Академії НФК “Ураган” у складі двох команд взяли курс до Польщі, де під керівництвом Володимира Слободяна та Володимира Салія вибороли призи.

Епіцентром футзального життя стало місто Замостя (Люблінське воєводство), де і відбувся сьомий турнір, присвячений Дню Святого Миколая, а змагання об’єднали спортсменів шести вікових категорій  (2005-10 р.н.) Академію НФК “Ураган” представляли юнаки 2005 і 2006 р.н. У підсумку – обидві команди повернулися додому із “срібними” нагородами та двома індивідуальними відзнаками.

13-річні “дракони” забезпечили собі три впевнені перемоги, однак в останньому поєдинку поступилися супернику, з яким “розділяли” турнірні показники.

Важливо, що продемонстрували гідну гру, і з суперником були на рівні, а долю переможця визначило пенальті, яке пропустили практично за хвилину до фінального свистка, – прокоментував директор Академії Володимир Слободян.

“Срібні” медалі здобули також і 12-річні “ураганівці”, котрі розпочали футзальний марафон перемогою – 5:1, мирову розписали із земляками з Луцька (2:2), а у вирішальній грі, на жаль, зазнали поразки – 0:2. Втім, обігравши луцький “Адреналін”, за кращою різницею забитих-пропущених фінішували другими.

Окрім кубків, у складі “Урагану” були відзначені і кращі гравці. У віковій категорії 2005 р.н. – Дмитро Федик, а серед команд 2006 р.н. – Володимир Вагилевич.

Дмитро Федик

Організація змагань – на дуже високому рівні, враження в дітей тільки позитивні. Приємно, що польська сторони залишила хороші відгуки про наших вихованців, відзначили змістовну гру обох команд, – прокоментував директор Академії НФК “Ураган” Володимир Слободян.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...