Мед Атлант

Простір для любителів грамофонних платівок і школа діджеїв будуть у Франківську

Перший у місті простір для шанувальників вінілу (грамофонних платівок) S2dio відкриється в Івано-Франківську уже цієї суботи, 16 грудня (6-ий поверх висотки «Укртелекому»).

Там охочі зможуть послухати музику з платівок, випити доброї кави/чаю та поспілкуватися про музику. Крім того, будеможливість придбати вінілові платівки різних музичних стилів та напрямків – від року до електронної музики.

Окрім цього в S2dio діятиме школа для діджеїв, де кожен охочий зможе спробувати навчитися міксувати на діджейському пульті власну музику.

Я давно мріяв зробити щось подібне в Івано-Франківську, – розповідає автор ідеї Роман Мартинчук. – За кордоном у таких просторах люди слухають музику, купують платівки, спілкуються та знайомляться, ти можеш просто провести там цілий день, і це нормально. Сподіваюся, що S2dio стане місцем для зустрічей шанувальників доброї музики. Я ставлю собі за мету показати мешканцям, що музика буває різною, що звучання вінілових платівок смачне та живе.

У майбутньому організатори планують проводити у просторі денні вечірки – коли діджеї працюють вдень, до заходу сонця.

Також у S2dio можна буде проконсультуватися щодо ремонту старих програвачів для платівок та необхідної техніки для діджеїнгу.

Простір працюватиме з 11.00 до 19.00 щодня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...