Мед Атлант

Екс-командир батальйону франківських патрульних Ірина Зелінська приступила до служби на Хмельниччині. ФОТО

МІСТО писало, що командир батальйону Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Ірина Зелінська переводиться на службу в Хмельницький. Сьогодні поліцейську представили особовому складу.

9 січня начальник ГУ НП в Хмельницькій області Василь Віконський представив особовому складу Ірину Зелінську — нового заступника начальника управління превентивної діяльності. Старший лейтенант поліції Ірина Казимирівна керуватиме в області роботою груп реагування патрульної поліції, інформує прес-служба ГУ НП в Хмельницькій області.

Додамо, що Ірина Зелінська у Франківську на посаді комбата була з березня 2016 року. З 31 січня 2016 року, відколи запрацювала патрульна поліція в місті, була заступником командира батальйону. Про службу в поліції, мрію дитинства, розповіла в інтерв`ю журналісту LIKE.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року начальник УПП в Івано-Франківській області Дмитро Міхалець повернувся у рідний Хмельницький. Його представили, як тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції Хмельниччини. Пропозиція поступила від екс-заступника начальника поліції Прикарпаття, а нині начальника Хмельницької поліції Василя Віконського.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...