Мед Атлант

Франківці протестували в центрі міста проти забудови для учасників АТО

У вівторок, 13 лютого, члени гаражного кооперативу «Пасічна», що в Івано-Франківську, зібралися під стінами адмінбудівлі з протестом.

Земельну ділянку, на якій розташовані їхні гаражі, забирають під будівництво багатоквартирного будинку для учасників АТО. Люди проти і принесли колективну заяву-звернення до міського голови, йдеться у сюжеті ТРК Карпати.

Теперішня влада не надає ніякої альтернативи, надала земельну ділянку під будівництво з порушеннями вимог чинного законодавства, не провівши громадських слухань. Нас ніхто не попереджав, до нас просто прийшли і сказали, що тут будуть будувати, — розповідає голова гаражного кооперативу “Пасічна” Денис Носенко.

Натомість голова правління міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв говорить протилежне, що  власників гаражів попереджали і домовлялися про співпрацю.

Під час мітингу з протестувальниками поспілкувався і міський голова, який зазначив, що питання будівництва багатоквартирного будинку буде винесено на порядок денний чергової сесії 15 лютого.

Читайте також: У мережі показали проект майбутнього реабілітаційного центру для учасників АТО у Франківську. ФОТО

головне фото — ілюстративне

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...