Мед Атлант

Франківські автомобілісти будуть протестувати через погані дороги в місті

Автомобілісти Івано-Франківська організовують акцію протесту «Засади УкрАвтоДор».

В жартівливій формі місцеві водії хочуть звернути увагу влади та громади на стан доріг в місті Івано-Франківськ.

Ми плануємо засадити серйозні ями у місті квітами, тим самим насміхаючись з бездіяльності відповідальних осіб. Адже, якщо не показувати своє невдоволення стану доріг, ніхто не почне рухатись, а авто ми ремонтуємо з власного гаманця, — вважають учасники автомобільної спільноти AutoLife IF.

Автомобілістів запрошують долучитися до групи в Telegram – https://t.me/awtodor там буде вся детальна інформація про проведення акції протесту.

Також водії  збирають кошти для того, щоб закупити всю провізію (пісок, квітковий зріз, огороджуючу стрічку) за кожну покупку буде детальний звіт.

Будемо вдячні за будь яку допомогу в сприянні акції, можливо хтось знає де можна закупити дешевший квітковий зріз та пісок. Також шукаємо активістів, що допоможуть здійснити цю ідею, а саме підготувати місця для засаджень і власне посадити квіти.

Попередньо, день засадження — п’ятниця, 6.00 година ранку.

Місця засаджень огороджуватимуться  стрічкою, всім учасникам надають світловідбиваючі накидки або жилетки. Кошти, що залишаться після проведення акції, організатори віддадуть на благодійність.

Допомогти франківським автомобілістам в проведенні акції можна за реквізитами: 5168757339709232 Рудик Станіслав Ігорович.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...