Мед Атлант

Франківця, який до смерті побив співмешканку, почнуть судити. ФОТО/ВІДЕО

МІСТО писало, що шокуюча трагедія сталася в Івано-Франківську 19 грудня. Чоловік відлупцював жінку до втрати свідомості. За декілька днів вона померла у лікарні.

Наразі відомо, що прокуратура передала до суду справу зловмисника, який 19 грудня 2017 року забив до смерті свою співмешканку. Скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України, за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої.

Нагадаємо, що між 29-річним жителем міста Івано-Франківська та його співмешканкою виник конфлікт, у ході якого зловмисник наніс потерпілій численні удари в область голови та тіла, від яких остання через декілька днів померла в лікарні.

За клопотанням прокуратури в ході досудового розслідування молодику 24 січня було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

На фото Максим Болієнко

Щодо відповідальності, то попередньо вона обурила мешканців міста. Адже підозрюваному хотіли обрати пом`якшений запобіжний захід. Проте за день до суду слідчі з прокуратурою таки передумали – перекваліфікували статтю за вчинений злочин на більш тяжчу. 

Додамо, що напередодні наші кореспонденти для сюжету спілкувалися з родичами померлої, а родичі підозрюваного так і не вийшли на зв`язок і двері не відчинили. Після засідання по обранню міри запобіжного заходу між матерями померлої і підозрюваного виник конфлікт, який мало не переріс у бійку.

Проте Щеглові пояснили, що дочка мала хорошу і прибуткову роботу, а коли зв`язалася з Болієнком, то втратила все…Навіть життя.  Батьки померлої хочуть, щоб співмешканець відповів за вчинене. Переконані, що його родичі, які працюють у судах, можуть стати на заваді.

Більше — у відеосюжеті:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...