Мед Атлант

Юна модель з Прикарпаття ввійшла в двадцятку кращих конкурсу краси “Міні Міс Україна 2018”. ФОТО

Нещодавно в столиці відбувся святковий гала-концерт “Міні Міс України: Крута 20-ка!”.  Семирічна модель з Коломиї Алевтина Жупанська стала однією з гостей заходу, як переможниця 2016 року.

Цьогоріч Національний арт-фестиваль “Міні Міс Україна” святкує своє двадцятиріччя. Саме тому, в Києві відбулися одразу дві події – сам конкурс та святковий гала-концерт за участі переможниць минулих років. Однією з таких є Алевтина, яка два роки тому змогла вибороти титул “Міні Міс України 2016”.

Дівчинка займається модельним бізнесом з трьох років. За цей час вона неодноразово отримувала перемоги в різних масштабних конкурсах краси, з яких “Маленька Топ-Модель України 2016” та “Модні діти України 2015”. Проте це далеко не всі досягнення прикарпатки.

Юній леді 7 років, вона родом з Коломиї. Навчається в одній зі шкіл свого міста та займається позашкільною діяльністю в Івано-Франківську. Окрім модельного бізнесу, Алевтина відвідує художню студію та вивчає англійську мову.

Конкурси краси для Алевтини не є змаганням чи боротьбою за титул. За словами самої моделі, це свято, на якому вона намагається подарувати радість глядачам.  Прикладами для Алі є старші дівчата з модельного агентства, на них вона старається рівнятися, але при цьому залишатися собою.

Я не хочу бути схожою на когось, я схожа сама на себе!, – каже юна леді.

Дівчинка захоплюється малюванням та ліпкою з пластиліну, любить гратися з друзями. Улюбленим святом є її день народження. Маленька модель обожнює казки про фей та принцес.

Це дитина, яка мислить зовсім не по-дитинячому і мріє досягти успіху в модельному бізнесі. Батьки підтримують доньку та всіляко сприяють просуванню її кар’єри.

Читайте такожМаленькі красуні змагались за титул “Міні-міс Прикарпаття”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...