Мед Атлант

ПатрульTVIF: нетверезі водії, затримання хуліганів і загадкові постріли

Інтернет-видання МІСТО спільно з Управлінням патрульної поліції Івано-Франківської області, за погодженням із Департаментом патрульної поліції України, знімають програму “Патруль TV IF“. Сьогодні  публікуємо шостий випуск програми.

У програмі, 12 липня, ми вам покажемо випадки, які трапилася під час  нічного патрулювання знімальної групи МІСТО спільно з екіпажем патрульної поліції, а саме:

У міський відділ поліції  патрульні доставили п`яного франківця. Чоловік хуліганив у лікарні і був затриманий інспекторами для складання протоколу за ст. 173 КУпАП (“Дрібне хуліганство“).

За деякий час на планшет поліцейських надійшло повідомлення про те, що на вул. Південний Бульвар чули постріли з вікна гуртожитку. Патрульні оглянули прилеглу територію, поспілкувалися з охоронцем гуртожитку. Інформація про стрільбу не підтвердилася.

На Вовчинецькій копи зупинили водія за порушення правил, а в салоні машини знайшли наркотики. Сам ж водій керував у стані сп`яніння – під дією наркотичних речовин. Керманич відмовився проїхати у медзаклад для підтвердження, проте відмова прирівнюється до нетверезого стану. Тому на водія складено протокол за ст. 130 КУпАП (“Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції“). На місце інспектори викликали слідчих для фіксування злочину передбаченого ст. 309 ККУ.

На вул. Ужгородська чоловік повідомив, що нетвереза жінка вчиняє конфлікт. Як з`ясувалося, це дружина заявника. А  далі – ще один нетверезий за кермом. На вул. Б. Хмельницького водій порушив правила. Інспектори зупинили автомобіль, а при спілкуванні з водієм помітили ознаки сп`яніння. Це підтвердив і прилад “Драгер”. Керманич просив не складати протокол, бо він “майже дома”. Але впросити інспекторів не вийшло: на водія складено протокол за ст. 130 КУпАП.

1 Випуск дивіться за посиланням.

2 Випуск дивіться за посиланням.

3 Випуск дивіться за посиланням.

4 Випуск дивіться за посиланням.

5 Випуск дивіться за посиланням.

Довідково:

Ексклюзивно тільки на інтернет-виданні МІСТО ви зможете переглядати новий проект про роботу патрульної поліції в Івано-Франківську. Для цього знімальна група редакції МІСТО виходить на патрулювання разом з поліцейськими Івано-Франківська. Ми показуємо, як працюють інспектори, забезпечуючи громадський порядок і реагуючи на правопорушення.

Адже вони 24 години на добу охороняють наш спокій і безпеку. Проте далеко не всі можуть уявити, яких зусиль вимагає цілодобове патрулювання на вулицях Івано-Франківська.

Затримання, переслідування, конфлікти, складання протоколів та інші подробиці – у програмі “Патруль TV IF”.

Про програму:

Автор програми та журналіст: Лідія БОЙКО
Дизайн, зйомка та монтаж: Андрій ШКВАРЛА
Звук: студія звукозапису “Union Records UA”

МІСТО вдячне за участь у програмі Управлінню патрульної поліції Івано-Франківської області.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...