Мед Атлант

Чорні мухи налетіли: франківці потерпають від величезної кількості комах в будинку. ВІДЕО

“Чорні мухи налетіли”… Дитячий вірш Максима Рильського перефразовують франківці, які мешкають в будинку, що розташований на вул. Гетьмана Мазепи, 38. Уже кілька місяців поспіль скаржаться на величезну кількість комах в під’їзді, яких ніхто не в змозі приборкати.

Мухи окупували під’їзд (аж до 5-го поверху) і не дають спокою людям ні вдень, ні вночі. Починають діставатися навіть у квартири.

Ми зверталися у санепідемстанцію, до Смушака – кожен відправляє нас подалі від себе, – скаржиться власниця квартири в цьому будинку Рома Романишин.

Жінка розповідає, що у неї з’явилась алергічна реакція на цих комах, і побоюється, аби не трапилось спалаху якогось інфекційного захворювання.

У будинку з 1958 року не міняли каналізацію. Ми власними коштами повинні, і уже готові, це зробити, але на даний час це не вирішить питання, – додає вона.

Журналісти МІСТА звернулись до керівництва КП “Муніципальної інвестиційної управляючої компанії”. Яку отримали відповідь, дивіться детальніше у сюжеті.

Після чого мешканці будинку вкотре зателефонували на гарячу лінію за номером 750 600:

Нам сказали, що зареєстрували ще ранішню нашу заяву,  і її вони будуть розглядати аж півтора місяці, – сміється мешканець будинку Михайло Сеник. – До кого тепер звертатись?

Читайте також: Гумові чоботи для міського голови: коломийські матері, яким набридло ламати візки на тротуарах, провели акцію. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...