Мед Атлант

На Франківщині судять маму, яка отруїла своїх дітей і намагалася покінчити з життям. ВІДЕО

В області почався судовий процес над мамою, котра отруїла двох власних дітей два роки тому.

Ця жахлива трагедія, що сталася два роки тому у Верховині, шокувала всю країну. Жінка позбавила синів життя, аби начебто вирішити свої фінансові проблеми. Після скоєного горянка більше року лікувалася у спеціалізованому закладі. А тепер медики визнали її готовою відповісти за тяжкий злочин.

У суді жінка вину визнає. На вигляд вся стурбована і зніяковіла. Проте засідання перенесли на останній день літа, бо не з`явилися сторони процесу, інформує МІСТО. При цьому обвинуваченій продовжили міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ще на два місяці. Жінка не заперечувала.

Нагадаємо, що 31-річна жителька Верховинського району, діючи умисно, під приводом надання вітамінів змусила дітей випити снодійний лікарський засіб – таблетки “Сонміл” (доксиламін сукцинат), внаслідок чого діти віком 2 та 9 років померли. Після цього жінка перерізала собі вени та випила щурячу отруту, однак покінчити життя самогубством їй не вдалось. Вона вижила.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.

Більше у відеосюжеті “Надзвичайні Новини”:

Читайте також: За зауваження – агресія: неповнолітнього, який накинувся на чоловіка на франківському вокзалі, помістили в тюрму. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...