Мед Атлант

Після футбольного матчу “Прикарпаття”-“Колос” очільник Франківська обматюкав суддів. ВІДЕО

Як писало МІСТО, ФК “Прикарпаття” знову поступився у домашній грі. ФОТО

Фани “Прикарпаття” обурились суддівством матчу – на їх думку, суддя відверто був на стороні “Колосу”. Таку ж позицію висловив і міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків – у дещо нецензурній формі, пише “Галицький кореспондент”.

“Пішли звідси, с*ки. Заплатити бабки вам, б**ть. Пішли звідси, позорники!”, – кричав мер, йдучи за суддями аж до їхньої кімнати. Його намагалась заспокоїти дружина.

В той час до суддівської кімнати рушили і вболівальники. Щоб вберегти суддів від розправи, на підмогу викликали патрульних поліцейських.

Після цього на своїй фейсбук-сторінці Руслан Марцінків попросив вибачення за свої слова на футбольному матчі та за емоції.

Прошу вибачення за свої слова на футбольному матчі та за емоції, бо давно не бачив такого відвертого суддівства в одну сторону! Футбол – це гра, де виграють найкращі! Сьогодні найкращі були гравці Прикарпаття! Наші хлопці, які є жителями нашого міста та області грали дуже добре, але суддя вирішив на 15 хвилини видалити нашого гравця, потім почав роздавати карточки захисникам, потім кожен дотик судив в одну сторону, коли жорстоко збили нашого гравця з важкою травмою в нападі, не те що зупинив гру, а демонстративно дав продовжувати грати! Такої тенденційної гри вже давно не було! Були програні ігри Авангарду і Балканам, але судді там до такого не доходили і програли не завжди по ділу, але чесно! Розумію, що емоції це не найкращий вихід, тому прошу вибачення у вболівальників але вірю в команду!, – написав мер.

Читайте також“Футбольний Франківськ”: два дні триватиме футбольний турнір між селами міськради

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...