Мед Атлант

В Івано-Франківську відкрився заклад, в якому подають м’ясо та закуски без обмежень

Ресторан, в якому подають закуски, соуси та м’ясо без обмежень, називається ChurrascoGrill. Він розташований на вулиці Лесі Українки, 4. Заклад щойно розпочав роботу в тестовому режимі, офіційне відкриття планується 15 січня.

До розробки концепції, меню та створення ChurrascoGrill долучилася команда відомого ресторатора Дмитра Борисова, заклади якого працюють в Києві, Львові, Харкові, Одесі та навіть Варшаві.

В ChurrascoGrill за фіксовану плату (269 гривень) можна отримати 7 видів різних закусок (паштети, хумус, пряна бринза, капуста в каррі, малосоли, смажені гриби), різноманітні соуси,  свіжоспечений хліб, а також 7 видів м’яса і чилі-ананас на грилі.

Спочатку гостям виносять соуси та закуски (так зване «мене»), а потім кожні 8-10 хвилин до кожного столика підходять кухарі та приносять на величезних шампурах щойно приготоване в спеціальному чураско-грилі м’ясо: маринований з паприкою свинячий ошийок, ніжну яловичину з тим’яном, свинячі реберця BBQ, кебаб з баранини, пікантні ковбаски, медові курячі крильця та стегна з коріандром та куркумою.

Гість сам обирає, скільки страв йому подавати. Коли він вирішить, що вже достатньо поїв, то має покласти на стіл картку «Досить!», і тоді подача нових страв для нього зупиниться.

Взагалі така традиція одночасного приготування на грилі різних видів м’яса виникла і поширилася в Латинській Америці, а потім і в Європі. В Україні Дмитро Борисов першим реалізував цю концепцію в київському закладі Pivbar, після того подібні за ідеєю ресторани з’явилися у Львові та Харкові. Наразі такий формат вперше з’явився і в Івано-Франківську.

Крім чураско-сету, є й лаконічне основне меню з різноманітними стравами. Тут, наприклад, подають устриці з імбирним соусом (39 гривень), сирний крем-суп з горгонзолою (79 гривень), салат «цезар» з куркою BBQ, печеною в прянощах (99 гривень), хумус з тигровими креветками на грилі (119 гривень), бургер з подвійною котлетою з мармурової яловичини та картоплею фрі (99 гривень), стейк філе-міньйон (199 гривень).

Де: Івано-Франківськ, Лесі Українки, 4
Час роботи: з 11:00 до 23:00
Офіційний початок роботи: 15 січня, з 11:00 (з 13 січня працює в тестовому режимі)
Сторінка у
Facebook: https://www.facebook.com/churrascogrill.if/

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...