Мед Атлант

Франківці висловили свої позиції стосовно ситуації довкола цьогорічного Нацвідбору на Євробачення. ВІДЕОСЮЖЕТ

Журналісти видання МІСТО поцікавилися думкою франківців стосовно ситуації, яка склалася довкола цьогорічного Нацвідбору на пісенний конкурс “Євробачення-2019”.

Жителі міста розповіли про своє ставлення до того, що переможниця голосування не представить Україну в світі. А також висловилися про те, чи варто змішувати політику та творчість, прокоментували відмови претендентів від участі та теоретично висунули свої можливі кандидатури на конкурс.

Детальніше в сюжеті:

Нагадаємо, що співачка MARUV перемогла в фіналі Національного відбору на Євробачення.  Після того, як вона відмовилась представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі у Тель-Авіві, НСТУ повідомили, що нового учасника конкурсу обиратимуть з-поміж фіналістів Національного відбору. Вибір пав на гурт Freedom Jazz, який посів другу сходинку у фіналі, але вони також відмовились від участі у конурсі. Згодом аналогічну пропозицію отримав гурт KAZKA, які також опублікували офіційну відмову. Нещодавно гурт Brunettes Shoot Blondes заздалегідь повідомив, що також відхилять пропозицію, якщо така надійде. Згодом стало відомо, що Україна відмовилася від участі у Євробаченні-2019.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...