Мед Атлант

Унікальний випуск тревел-шоу “Світ Навиворіт” розпочнуть в Коломиї

Відомий телеведучий Дмитро Комаров зі своєю командою знімуть унікальний випуск шоу “Світ Навиворіт”. Зйомки стартують в Коломиї.

Ведучий у команді досвідчених пілотів здійснить триденний політ на невеликому чотиримісному літаку.

Маршрут охоплює практично всю Україну, за винятком закритих для польотів регіонів.
У разі успіху політ буде внесений до Національного реєстру рекордів України за найбільшу кількість відвіданих аеродромів за три льотних дні, повідомляє ТСН.

Дмитро вважає, що Україна має великий потенціал для розвитку малої авіації:

В експедиціях нам часто доводиться користуватися послугами малої авіації та літати на невеликих чотиримісних літаках. Причому не тільки у найбільш диких місцях, але й у цивілізованих також. У багатьох країнах вони виконують роль маршруток. Маленькими літаками подорожували в Бразилії, Мексиці, Болівії, Непалі та багатьох інших країнах. А в Канаді та США приватні літаки взагалі не вважаються чимось незвичайним, – згадує Комаров.

Ведучий зазначає, що наша країна має достатньо невеликих аеродромів, але про це мало хто знає.

Ми хочемо показати, що в нашій країні теж є такі можливості, але потрібно розвивати цю сферу. Невеликих аеродромів в Україні достатньо, але про це знають не всі. А про стан наших доріг відомо кожному.Через такі міста і проходить наш маршрут. І звичайно ж, мала авіація – це не тільки приватні польоти, але і медицина, рятувальні операції, моніторинг з метою охорони навколишнього середовища, контроль вирубки лісів, військові цілі, сільське господарство, – каже телеведучий.

До складу екіпажу під керівництвом досвідченого українського пілота і військового льотчика Ігоря Табанюка також увійдуть другий пілот Андрій Блінов і оператор проекту Олександр Дмитрієв.

 

Екіпаж планує стартувати вранці 5 квітня з аеродрому в місті Коломия Івано-Франківської області і фінішує там же увечері 7 квітня.

Нагадаємо, що сьогодні у Криму відбуваються масові облави кримських татар.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...