Мед Атлант

Вибираємо кросівки для весняно-літнього сезону

Кросівки на весну-літо – найдемократичніший варіант взуття, який підходить всім

Кросівки давно перестали бути виключно частиною спортивної форми. Їх носять люди будь-якого віку, статі і соціального статусу. З приходом теплих днів варто задуматись над вибором пари цього зручного взуття, яке дозволить з комфортом і зручністю гуляти містом. Придбати якісні і стильні кросівки можна у багатьох магазинах, наприклад, на сайті https://extremstyle.ua/ru/catalog/krossovki.  Але, щоб правильно зробити вибір, потрібно знати, якими бувають весняно-літні кросівки, і як правильно зробити вибір.

Які особливості притаманні  кросівкам для теплого сезону?

Очевидно, що такі кросівки відрізняються від моделей для інших періодів року. І ця різниця полягає не лише в яскравому дизайні. Весняно-літні чоловічі та жіночі кросівки відзначаються наступними особливостями:

  • Верх часто виготовляється із тканини, яка пропускає повітря. В шкіряних чи замшевих моделях можуть бути текстильні вставки. Це забезпечує хорошу вентиляцію і дозволяє шкірі ніг дихати.
  • Весняно-літні кросівки мають легку підошву, яка дає можливість довго ходити чи бігати, не втомлюючись.
  • Лінійки кросівок для теплої пори зазвичай виконані в світлих відтінках, щоб у такому взутті не було парко в спекотні дні.
  • Такі кросівки, як і будь-які інші, мають своє призначення, залежно від моделі: для повсякденного носіння, для певних видів спорту, для туризму і т.д.

На що звернути увагу перед покупкою?

Взуття буде максимально зручним, якщо відповідатиме наступним вимогам:

  • Наявність спеціальних гігієнічних устілок, які будуть поглинати вологу і нейтралізувати неприємний запах;
  • Підходящий матеріал верху – тканинні кросівки оптимально підійдуть для жарких днів, шкіряні або виготовлені із замінника – для дощової погоди.
  • Зміцнені частини – для весняно-літніх кросівок важливо, щоб зміцненими були п’ятка і носок, верх може бути м’яким – це робить взуття більш легким та гнучким.

Щоб кросівки довго тішили естетичним виглядом і практичними характеристиками, варто надавати перевагу перевіреним маркам і магазинам. Взуття від невідомих виробників не може не тільки розклеїтись чи порватись у найбільш невідповідний момент, а й спровокувати подразнення шкіри чи алергічну реакцію на неякісні матеріали.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...