Мед Атлант

Скандальна забудова біля 24 школи: “Вертикаль” відмовляється будувати

Сьогодні, 19 вересня, в Господарському судді мало відбутися підготовче засідання у справі щодо позову БК “Вертикаль” до Управління СБУ в Івано-Франківській області.

Тема – скандальна забудова біля школи №24 в мікрорайоні Пасічна. Минулого року БК “Вертикаль” виграла конкурс і мала звести там на землі, яка належить СБУ, ЖК “Намистинка”. Будова стала скандальною, мешканці мікрорайону тричі перекривали вулиці, заявляли про погрози, забудівнику були скасовані містобудівні умови. І так до цього часу будівництво на ділянці не розпочалося.

Тож БК “Вертикаль” звернулася до суду з позовом “про визнання недійсним конкурсу про визнання переможця будівництва житла та визнання недійсним договору про будівництво та делегування функцій замовника”.

У судове засідання з’явився представник позивача, адвокат, Юрій Петриш. Зі свого боку управління СБУ подало клопотання про відкладення засідання – щоб мати час укласти мирову угоду з забудівником. До того ж суддя зазначила, їй повідомили, в управлінні СБУ відбуваютьсяя зараз кадрові зміни. Адвокат позивача проти клопотання не заперечував.

Тож суддя відклала підготовче засідання на 3 жовтня 10 годину ранку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...