Мед Атлант

Як у Франківську готуються до зими

Зима вже близько, тому комунальні служби звітують про підготовку до зими. Два головні питання: старт опалювального сезону і прибирання в зимовий період.

Про деталі підготовки до зимового періоду розповіли у мерії.

Наразі “Теплокомуненерго” має 31 котельню, три з них – на біопаливі. До зими готові – 29. Ліквідовано 142 пориви мереж теплопостачання, залишилось 7. Ліміти на газ є.

СТЕК має всього одну котельню і вона вже готова до сезону. Ліквідовано 19 поривів, у роботі – 2.

Будинки МІУК на 45% готові до опалювального сезону, приватні управителі – 57%, Дирекція замовника – 62%, ОСББ – 63%, самоуправління – 65%, ЖБК/ОК – 67%.

Щодо прибирання, то на зиму МДК запасло 4 тисячі тонн солі. КП “Благоустрій” поки солі немає, треба закупити мінімум 100 тонн, відсіву потрібно 1 тис. тонн. Є 2 трактори для прибирання, також оголосили тендер ще на 2, у штаті – 35 двірників.
В МІУК ситуація така: є 30 тонн відсіву у підрядників, з техніки – 3 трактори в підрядників, 1 в МІУК, двірників – 126 чоловік у підрядників.

Крім того, дав доручення створити 2 штаби: один із запуску тепла (очолить Руслан Гайда), другий – з прибирання снігу (старший – Микола Вітенко), – зазначає Марцінків.

Нагадаємо, що у центрі Франківська розпочали будівництво сучасної підстанції, яка стане арт-об’єктом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...