Мед Атлант

Офіційно: п’ятеро «гвардійців» і двоє молодих гравців залишають команду ФК “Прикарпаття”

В останній місяць 2019 року у складі Прикарпаття” відбулися перші кадрові зміни.

Завершуються терміни дії контрактів одразу у п’яти “гвардійців” Команди рідного краю, подальшу співпрацю з якими івано-франківський клуб не продовжує.

Йде мова про 32-річних нападника Ігоря Худобяка і півзахисника Володимира Боришкевича, котрі з 2016-го року суттєво допомогли у становленні нової команди, а також трьох захисників – 34-річного Віктора Яневича, 35-річного Петра Ковальчука та 36-річного Віктора Данищука, що захищали “зелено-жовті” кольори прикарпатців з сезону 2017/18.

За останні три роки п’ятеро старожилів клубу завдяки своєму досвіду та майстерності на футбольному полі і поза ним принесли чимало користі Команді рідного краю. Усі ці гравці стали бронзовими призерами Другої ліги сезону 2017/18 рр., допомігши вибороти путівку до Першої ліги! Чотирьом з них партнери по команді довіряли капітанську пов’язку, а грізний форвард “Халк” двічі поспіль здобував титул кращого гравця і бомбардира Другої ліги, ставши справжнім улюбленцем публіки.

Також за обопільною згодою подальшу співпрацю вирішено не продовжувати з молодими гравцями – 20-річним голкіпером Василем Стеф’юком і 23-річним півзахисником Олександром Солдатенком, котрі так і не дебютували за “Прикарпаття” в офіційних матчах і вже отримали статус “вільних агентів”.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...