Мед Атлант

Подекуди випало 65 см: як засніжило Франківщину. ФОТО/ВІДЕО

Сніговий покрив на Буковецькому перевалі вже сягнув 65 см. Так само сніжить на всій території Івано-Франківської області.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Дорожні організації, що відповідають за зимове утримання доріг державного значення області, продовжують роботи із забезпечення проїзду та ліквідації слизькості на проїзній частині автошляхів.

Служба автомобільних доріг відстежує ситуацію на дорогах та закликає водіїв і пішоходів дотримуватися правил дорожнього руху.

Дорога Р-24 Татарів – Кам'янець-Подільський, км 67, с. Яворів. Косівський район.На забезпеченні проїзду працює техніка філії "Верховинська ДЕД" ДП " Івано-Франківський облавтодор".

Опубліковано Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області Неділя, 29 грудня 2019 р.

Дорога Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, км 67, с. Яворів. Косівський район.

На забезпеченні проїзду працює техніка філії “Верховинська ДЕД” ДП ” Івано-Франківський облавтодор”.

Дорога Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль.

Автодорожні підприємства продовжують роботи на дорогах державного значення Івано-Франківської області. Для боротьби зі слизькістю підписають проїзні частини доріг протиожеледними матеріалами. На відео: Дорога Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль, село Клубівці. Фахівці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області продовжують відстежувати ситуацію на дорогах державного значення, оскільки снігопади не припиняються.

Опубліковано Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області Неділя, 29 грудня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...