Мед Атлант

Суд у справі екскерівника торгово-промислової палати перенесли через спізнення однієї з сторін

Сьогодні, 26 лютого, в Івано-Франківському міському суді мало відбутися чергове засідання у справі колишнього голови торгово-промислової палати Василя Гуменюка, він же Василь Противсіх.

Справу веде суддя Іннеса Болюк.

На минуле судове засідання 21 січня не з’явився захисник обвинуваченого. Суд перенесли. 

Сьогодні у судове засідання не прибув представник потерпілого – торгово-промислової палати.

За таких обставин підготовче засідання проводити не можна, зауважив прокурор Данищук.

Адвокат підсудного заперечив цьому й запропонував продовжувати. Згодом представник торгово-промислової палати таки прийшов. Суддя Болюк зауважила, що він спізнився й на засідання не впустила. Таким чином суд знову перенесли Наступне засідання відбудеться 2 квітня.

Нагадаємо, Івано-Франківська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо колишнього президента Івано-Франківської торгово-промислової палати Василя Гуменюка.

За версією слідства, Василь Гуменюк заволодів грошовими коштами підприємства в сумі 186 тис. грн. Він укладав договори з власною дружиною на виконання послуг, які нею фактично не надавались, а грошові кошти за вказані послуги отримував особисто.

Василь Гуменюк напередодні виборів Президента України 2010 року змінив прізвище на «Противсіх» і балотувався на пост Президента. Був керівником Івано-Франківської торгово-промислової палати до 13 серпня 2015 року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...