Мед Атлант

В ОДА не бачать порушення в призначенні т.в.о. керівника ОДКЛ

Колектив ОДКЛ сьогодні, 9 червня, прийшов на комісію з питань охорони здоров’я облради, аби продемонструвати свою позицію щодо призначення т.в.о.керівника лікарні.

Зі слів лікарки Уляни Дубініної, колектив обурило призначення на посаду т.в.о. Семенюка, а не Тараса Мельника, переможця конкурсу, призначення якого не підтримала облрада.

Нагадаємо, 5 червня, в ОДКЛ представили т. в. о. гендиректора лікарні. Ним став Володимир Семенюк, зав. отоларингологічним відділенням. 

Ще раніше, 29 червня, на сесії облрада не підтримала кандидата на посаду гендиректора ОДКЛ – Тараса Мельника. 

4  лютого Тарас Мельник став переможцем конкурсу на посаду гендиректора ОДКЛ.

Працівники збирають підписи на підтримку Мельника.

До слова, медики зверталися і до Олександра Сича, голови облради, і до Віталія Федоріва, голови ОДА. В ОДА зауважили, що т.в.о. може призначити облрада. Натомість департамент охорони здоров’я призначив керівником Семенюка.

На засіданні комісії Ірина Кобельська, керівник департаменту охорони здоров’я ІФ ОДА,  повідомила, всі передбачені законодавством вимоги були дотримані. Оскільки проєкт рішення на призначення гендиректора не був підтриманий на сесії облради, тому департамент охорони у рамках своїх повноважень здоров’я призначив на посаду т.в.о.

“Вважаємо цю кандидатуру нейтральною. Щоб не було політичних моментів, ми призначили людину, яка не брала участь у конкурсі. Не вбачаємо в цьому призначенні протиправних дій”, – сказала Кобельська.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...