Мед Атлант

На Гординського чоловіку стало погано

На Гординського чоловіку стало погано, йому допомогли небайдужі мешканці. “Швидка” відвезла в лікарню на Матейки.Рідних чи знайомих  чоловіка просять відгукнутися.

Про інцидент розповіла у мережі Svitlana Volkova. Зі слів жінки, чоловіка звуть Саша – принаймні він так відрекомендувався. Адреси проживання не назвав.

Чисто вбрана, доглянута людина, в руках прозорий пакетик з двома пластиковими стаканчиками з розсадою. Шокувала реакція “швидкої”. Виявляється це був другий виклик щодо цього випадку, і персонал “швидкої” не помітив лежачого чоловіка. При наполегливості і попередженні, що телефоную в поліцію, “швидка” приїхала. Не помірявши тиск, не провівши зовнішнього огляду стану, різко привела в сидяче становище. Привели до тями нашатирем. Поки швидка робила розворот, мужчина на видосі різко зігнувся, ледь не впав, схопився руками за серце, – написала пані Світлана.

Жінка зауважує, що її шокувала реакція людей. “За 15 хвилин поки в моїй присутності лежав чоловік на сходах, люди просто проходили мимо. Активними виявилася дівчинка і сімейна пара. На місті цієї людини могли бути ви або ваші близькі. І люди так би і проходили попри вас. Зробіть репости, можливо відгукнуться родичі”, – йдеться у дописі.

Пані Світлана просить написати їй у соцмережі, коли знайомі чи родичі знайдуться.

Як розповів МІСТУ фельдшер Тарас Олексин, у чоловіка діагностувпли агкогольне сп’яніння. У “швидкій” йому поміряли тиск, рівень цукру – у нормі. Госпіталізували про всякий випадок – у такій ситуацій це не вимагається.
Пан Тарас просить франківців не робити поспішних висновків щодо таких ситуацій.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...