Мед Атлант

СБУ викрила на корупції посадовця одного із лісгоспів Івано-Франківщини

Співробітники Служби безпеки України викрили посадовця одного із лісових господарств Калуського району на незаконному збуті високоякісної деревини.

За даними досудового слідства, зловмисник обіцяв місцевому підприємцю продати вартісний дуб під виглядом дешевої технологічної сировини та дров. Натомість майстер лісу вимагав хабар у розмірі 70 тисяч гривень, інформує Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

Правоохоронці задокументували передачу зловмисником завдатку. Решту суми він мав отримати після відвантаження деревини бізнесмену.

Під час санкціонованого обшуку в лісництві правоохоронці вилучили товарно-транспортні накладні, бирки для маркування деревини, матеріали лісовпорядкування та чорнові записи про незаконні оборудки з лісом.

Наразі посадовцю оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Викриття незаконної діяльності проводилося спільно з територіальним управлінням ДБР у місті Львів під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Читайте також: Поліція розшукала водія, який у Калуші збив на смерть пішохода і втік.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...