Мед Атлант

У Франківську затвердили кандидатів на місцеві вибори від партії «Слуга Народу»

У середу, 16 вересня, Івано-Франківська Обласна організація політичної партії «Слуга Народу» провела конференцію щодо висування кандидатів в депутати та кандидатів на посади сільських, селищних та міських голів в межах відповідних рад Івано-Франківської області, на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

На конференції було затверджено єдині та територіальні списки кандидатів в депутати, висунутих Івано-Франківською Обласною організацією Політичної Партії «Слуга Народу» до місцевих рад понад 10 000 виборців, переліки кандидатів в депутати до місцевих рад до 10 000 виборців, а також оголошено поіменно і затверджено персонально кандидатів на посади голів міських, сільських та селищних голів відповідних рад в межах Івано-Франківської області.

 

Під час конференції було затверджено кандидатури представників Івано-Франківської Обласної організації політичної партії «Слуга Народу» у відповідних обласній, районних, міських, сільських, селищних радах з правом дорадчого голосу, а також списки уповноважених осіб організації партії у виборчих округах.

«Команда, яка затверджена у якості кандидатів, є багатогранною – це і медики, педагоги, юристи, досвідчені управлінці та менеджери – фахівці і професіонали, – коментує народний депутат України та одночасно, Голова Івано-Франківської Обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олена Вінтоняк. – Ми відібрали і зібрали таку команду, яка зможе працювати ефективно та приймати важливі рішення для розбудови наших громад та Прикарпаття загалом. Я вірю, що більшість кандидатів, які висунуті Івано-Франківською Обласною організацією ПП «Слуга Народу» безпосередньо стануть депутатами».

На конференції були присутні представники ЗМІ та члени територіальних виборчих комісій, представник громадської організації «ОПОРА», а також кандидати у депутати щодо яких розглядались питання про їх висування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...