Мед Атлант

Учні з Івано-Франківської області отримали шкільні рюкзаки із Латвії. ФОТО

Прикарпатські школярі з населених пунктів, які постраждали внаслідок повені, отримали з Латвії наплічники з канцелярським приладдям.Про це повідомляє пресслужба посольства України в Латвії

Завершився другий етап із передачі шкільних рюкзаків персонально школярам Івано-Франківської області, населені пункти якої постраждали внаслідок повені влітку 2020 року: с. Мединя, с. Бринь, с. Блюдники Рогатинського та Галицького районів, – йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що соціальну допомогу – 62 шкільні рюкзаки, укомплектовані канцелярським приладдям для подальшої адресної передачі школярам Івано-Франківської області – посольство України в Латвії передало Івано-Франківській обласній державній адміністрації 7 вересня.

Наплічники були надані норвезькою гуманітарною організацією на прохання голови Конгресу українців Латвії Миколи Павлюка.

Кошти для наповнення кожного рюкзака необхідним канцелярським приладдям були зібрані у взаємодії посольства, Українського торгового дому, латвійських-бізнес структур

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...