Мед Атлант

Відмовлявся від санаторіїв, землі і пільг. Спогади про загиблого Сергія Барнича

26 березня, в районі селища Шуми на Донеччині загинув боєць з Калуша Сергій Барнич. Разом із ним загинули ще троє побратимів, а двоє — отримали поранення.

Спогадами про загиблого 47-річного Сергія Барнича у соцмережі діляться його земляки.

Богдан Білецький написав, що Сергій на фронті від початку російсько-української війни. Ніколи не вимагав землі та пільг, а замість відпочинку — їхав на Схід.

Сергій Барнич, мій сусід якого знаю з самого дитинства, дуже хороша, людяна і правильна особистість, справжній герой! Пішов воювати з початку війни, в одному з боїв втратив (згоріли) документи, і відповідно не міг оформити допомогу, але ніколи не жалівся, не нарікав, не вимагав грошей, землі, пільг, а коли небайдужі люди допомогли відновити документи і йому пропонували заслужені санаторії і поїздки на відпочинок, він відмовлявся, бо мав їхати на схід… Вічна пам’ять і Царство Небесне! Слава Герою!

У грудні 2020-го року з нагоди 4-ї річниці створення 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10 гірсько-штурмової бригади Сергій Барнич був нагороджений медаллю “За гідність та патріотизм”.

Читайте також:  “Сепари валили мінометами, щоб помститися”: волонтер пояснив втрати “десятки” під Шумами

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...