Мед Атлант

На Рожнятівщині судили нетверезих чоловіків, які викрали ворота

Рожнятівський районний суд виніс вирок трьом чоловікам, які  викрали, знявши із завіс, металеві ворота.

12 лютого 2021 року компанія чоловіків під час розпивання алкогольних напоїв вирішила вчинити крадіжку. Переконавшись, що за ними ніхто не спостерігає, чоловіки викрали, знявши із завіс, вживані двохстворчасті металеві ворота, зеленого кольору із одностворчастою хвірткою. Вкраденим майном чоловіки розпорядилися на власний розсуд

Відповідно до висновку експерта вартість воріт – 2500 грн.

У суд потерпіла не з`явилася, однак подала до суду заяву в якій вказала, що справу просить розглянути у її відсутності, жодних претензії до обвинувачених вона не має, а покарати обвинувачених просить по закону.

Обставинами, що обтяжують покарання обвинувачених є вчинення злочину щодо особи похилого віку та вчинення злочину у стані алкогольного сп`яніння.

Суд ухвалив визнати  двох чоловіків винуватим за ч.2 ст.185 КК України та призначити покарання у виді трьох місяців арешту. 

Ще одному чоловіку, якого раніше засудили  за ч.1 ст.122, ч.1 ст.296 КК України до 1 року позбавлення волі шляхом часткового складання призначених покарань остаточно визначили покарання у виді – одного року одного місяця позбавлення волі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...