Мед Атлант

На Прикарпатті для двох громад закупили нові автомобілі

У рамках проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад», який впроваджується у співпраці з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією і фінансується Урядом Великобританії, дві громади області отримали нові автомобілі для забезпечення потреб жителів віддалених населених пунктів.

Тож, відтепер Коломийська громада матиме можливість зробити доступнішими для громадян адміністративні послуги, а жителі Надвірнянської громади матимуть дистанційний доступ до необхідної медичної допомоги чи консультацій.
Передали автомобілі керівникам громад голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук і регіональний координатор проєкту ПРООН Леся Попелюх.
«Обласна влада докладає максимум зусиль для надання допомоги територіальним громадам Прикарпаття, щоб вони успішно розвивалися, – підкреслила Світлана Онищук. – Для нас надзвичайно важливо, щоб кожна громада ставала успішною та демонструвала добрі результати роботи. Саме тому, ми активно долучаємося до участі у проєктах, які спрямовані на розвиток наших територіальних громад».
За словами керівниці області, сьогодні громадам також надає підтримку і Офіс децентралізації, який функціонує при обласній державній адміністрації. Фахівці Офісу забезпечують методичну, юридичну допомогу громадам у реалізації розвиткових проєктів.
«Транспортні засоби, які сьогодні отримали громади, дозволять підвищити якість надання та доступність медичних та адміністративних послуг, – наголосила регіональний координатор проєкту ПРООН Леся Попелюх. – Переконані, що підтримка в рамках проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад» сприятиме покращенню якості життя мешканців громад та спростить процес отримання життєво важливих послуг».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...