Мед Атлант

“Хочу вибачитися”: Аліна Паш прокоментувала скандал із довідкою

Переможниця Нацвідбору на Євробачення-2022 Аліна Паш нарешті особисто прокоментувала скандал навколо підробленої довідки про її поїздку в окупований Крим. 

В Instagram артистка заявила, що розриває стосунки зі своїм директором та хоче вибачитися перед всіма українцями, передає Таблоїд.

Виявилося, що поки ми чекали офіційну відповідь на мій запит від Прикордонної служби, член моєї команди намагався знайти цю інформацію якомога швидше і обрав не той шлях, який би погодила я чи будь-хто інший з нас. Що бачила я? Довідку. На вигляд – офіційну. В ній були справжні дати в’їзду до тимчасово окупованого Криму, правильно вказаний КПВВ “Чаплинка”, через який я перетинала адміністративний кордон. Підстав вважати, що довідка не є справжня, ніхто з команди не мав.
Яким саме чином, як та звідки член нашої команди міг отримати документ, який був наданий Суспільному, наразі невідомо, – зазначила Аліна.

Нагадаємо, 15-го лютого стало відомо, що ДПС не видавала довідку про перетин адмінмежі з Кримом, яку представники Аліни Паш надали Суспільному.

18-го лютого Наглядова рада збереться на позачергове засідання та обговорить ситуацію навколо Нацвідбору на Євробачення-2022.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...