Мед Атлант

Невідомі отруїли пса і вдерлися у будинок екс-нардепа Павла Кириленка після його звинувачень Порошенка у держзраді

Днями в агенції «Укрінформ» пройшла презентація консолідованого руху державників напередодні можливого військового загострення.

Захід провів Всеукраїнський патріотичний рух “Гідність нації”. На пресконференції одним із головних спікерів був народний депутат України VII скликання, представник ВПР “Гідність нації” Павло Кириленко. Серед іншого, він звернув увагу на Мінські домовленості, фактично звинувативши попереднього Президента Петра Порошенка у державній зраді.

За словами Кириленка, Мінські домовленості підписані таким чином, що фактично виконати їх неможливо. Але неможливо і не виконати. Водночас стоїть запитання, чому Мінські домовленості підписані в такому невигідному для нас форматі.

На думку Кириленка, за це персональну відповідність має нести 5-й Президент України. Він також обіцяв незабаром оприлюднити інформацію щодо фактів державної зради перших осіб держави у 2014 році в контексті підписання Мінських угод.

А вже 17 лютого у будинок Павла Кириленка (коли там нікого не було) відбулося вторгнення.

До речі, за добу до цього у його пса Освальда (породи німецька вівчарка), який завжди був дуже активним і ніколи не хворів, раптом відняло ноги. Огляд у ветеринарній клініці показав, що це, скоріше за все, отруєння. Політик сподівається, що його пес виживе.

Я відвіз Освальда додому і поїхав по справах. А вже після повернення пізно ввечері через деякий час виявив, що у будинок відбулося вторгнення. В моєму кабінеті та ще деяких кімнатах все перевернули зверху донизу. Вочевидь, зловмисники щось шукали, – інформує Павло Кириленко. – Нічого цінного у політика не зникло. Можливо тому, що нічого коштовного, включаючи готівку, в будинку не було. Але можливо, що головна мета проникнення була не у пограбуванні, а у пошуку документів чи інформації, про яку я заявив у Києві на пресконференції руху “Гідність нації” 16 лютого. Моя заява стосувалася того, що незабаром буде оприлюднена інформація про факти державної зради перших осіб держави у 2014 році в контексті підписання Мінських угод . У зв’язку з проникненням у помешкання роблю висновок, що за мною велося спостереження. Тому не можу виключати й інших дій та провокацій проти мене. Про це все у відповідному порядку заявлено у поліцію, – продовжує Павло Кириленко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...