Мед Атлант

Медики калуських лікарень пішли у військкомат

Генеральний директор Калуської ЦРЛ Іван Красійчук повідомив, що з 24 лютого лікарня припинила планову госпіталізацію та почала виписувати легких хворих.

Загалом зараз у Калуській ЦРЛ є 214 пацієнтів (кілька дні тому було понад 350), з яких 24 — з коронавірусом та з підозрами. На сьогодні лікарня накопичує резерв медикаментів і виробів медичного призначення, медична допомога ургентним хворим надається у повному обсязі, інформують “Вікна”.

За словами Івана Красійчука, на рух громадського транспорту до лікарні нарікань немає.

У Калуській міській лікарні, як повідомив її керівник Микола Гудимна 25 лютого є 89 хворих, із яких 32 — “ковідні”. Планова виписка пацієнтів триває.

Міська лікарня теж створює запас медикаментів і виробів медичного призначення: сьогодні очікують надходжень ще на 0,5 млн гривень. Також створили запас кисню. У лікарні облаштовують дизельний генератор – це резервне джерело електропостачання.

На дев’яту годину спокійно, всі працюють. Медики пішли у військкомат, — повідомив Микола Гудим.

Щодо роботи поліклініки, то, як повідомив головний лікар Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Михайло Гаврилишин, захворюваність на коронавірус пішла на спад, хворих дуже мало.

Поліклініка порожня, черг немає під кабінетами. Запрошуємо всіх на обстеження. Саме час звернутися до лікаря й отримати рекомендації, — звернувся керівник медзакладу до мешканців громади.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...