Мед Атлант

За період війни на Прикарпатті затримали 269 п’яних водіїв

Ситуація на території області повністю контрольована – поліцейські несуть службу в посиленому режимі 24/7, з першого дня війни проводять спільні заходи для забезпечення правопорядку, безпеки і спокою громадян та недопущення кримінальних правопорушень.
Від початку війни на спецлінію 102 надійшло близько 34 тисячі повідомлень від громадян про події та правопорушення, за минулу добу – 607 звернень. Усі вони опрацьовані належним чином. По лінії безпеки дорожнього руху складено близько 800 адміністративних протоколів, з них 269 — за керування транспортом у нетверезому стані.
Спільні наряди поліцейських, бійців тероборони та військовослужбовців й надалі цілодобово несуть службу на контрольно-перепускних пунктах на виїздах та в’їздах до області, здійснюють охорону стратегічних об’єктів та критичної інфраструктури.
Щодня на територію краю продовжують прибувати громадяни, які були змушенні покинути свої домівки через військове вторгнення російського агресора. Поліцейські з ними проводять інформативно-роз’яснювальну роботу, привозять гуманітарні вантажі та надають всю необхідну допомогу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...