Мед Атлант

СБУ викликає на допит Яценюка, Турчинова, Авакова у справі “Медведчука-Порошенка”

Служба безпеки України викликає Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова, Арсена Авакова та Максима Тимченка на допит у так званій “вугільній справі”.

Про це повідомляє пресцентр СБУ у коментарі УП.

Вони проходять у якості свідків і викликаються з метою всебічного, повного і неупередженого вивчення обставин кримінального провадження.
Зважаючи на те, що вказані громадяни України не з’явилися на допит 19 травня, їх викличуть повторно. Цього разу – 30 травня.

Нагадаємо, що 23 травня Служба безпеки України оприлюднила відео свідчень нардепа ОПЗЖ Віктора Медведчука, який заявив, що незаконне заволодіння ТОВ “Прикарпатзахідтранс” ділянкою державного нафтопроводу та незаконна схема торгівлі вугіллям з ОРДЛО відбувалися за безпосередньою вказівкою президента Порошенка.

Медведчук заявив про причетність до схем колишніх урядовців, екскерівництва Нацбанку, народних депутатів і представників правоохоронних структур.

Адвокат Порошенка Ігор Головань заявив, що слова кума Путіна Віктора Медведчука про причетність Порошенка до незаконної схеми торгівля вугіллям та продажу трубопроводу не відповідають дійсності.

У партії “Євросолідарність” заявили, що свідченнями проти п’ятого президента України Медведчук “виторговує” собі уникнення відповідальності за антиукраїнську діяльність.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...