Мед Атлант

У Франківську презентують книжку про Медведчука

У п’ятницю, 29 липня, в Івано-Франківську відбудеться презентація книжки-розслідування «Як Медведчук обкрадав та зраджував Україну».

Про це повідомляє  книгарня “Є”.

Видавництво Yakaboo Publishing та Книгарня Є запрошують 29 липня всіх охочих на зустріч з Максимом Савчуком — автором книжки “1937” про одіозного українського політика та олігарха Віктора Медведчука.

Книга є результатом трирічного розслідування, в якій автор розповідає, як наполегливо розплутував «чарівний клубок» бізнес-схем кума Путіна, знаходив зачіпки та пояснення шаленого збагачення сірого кардинала української політики.

Зустріч зі сміливим журналістом — чудова нагода дізнатись про те, як родинний бізнес Медведчука-Марченко працював в обхід санкцій, як використовував систему компаній-матрьошок, яким чином Оксана Марченко стала власницею нафтової вишки у росії, а Медведчук видобував газ на шельфі Чорного моря. А також як відбувалось розслідування та як працює журналістська кухня телевізійного проєкту «Схеми. Корупція в деталях», – зазначають організатори.

Модератором цього заходу виступить письменник та історик, автор книжок «Шепіт сосен», «Монету кидає кожен» Ігор Антонюк.

Початок о 18:00. Вхід вільний

Локація: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 31 (приміщення Книгарні Є).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...