Мед Атлант

Як пластун, бариста та ультрас з Франківська на війні зайнявся аеророзвідкою

Ще один представник Прикарпатських ультрас Роман Ткачешак, фан Рамаха, як і його друзі, став на захист своєї держави.

За рідне місто до кінця ми боремось! Це один із зарядів нашого руху і це не просто порожній звук. Цей заряд — наш обов’язок стати на захист рідного міста та Батьківщини. Зараз велика частина нашого фанатського руху бореться за Незалежність і цілісність нашої держави. І я не став винятком, – каже хлопець.

До початку повномасштабної війни він варив смачну каву, пластував, займався вихованням молоді і є частиною славнозвісного пластового куреня Лісові Чорти. Каже, що роздумів чи буде захищати батьківщину не було. Як по нотах, в перший день, з самого ранку, зібрався і одразу був саме там, де треба.

Щоб нікому нас перемогти не удалось. Основне завдання у мене це аеророзвідка. Тут потрібна уважність та точність не менша, ніж коли в каву додаєш молоко, щоб зробити ваше улюблене лате. Так, з холодною головою розпочинаю процес, щоб потім плавно та вчасно зупинитись. І в мене це виходить дуже добре, не сумнівайтесь. Як і кава, – розповідає військовий.

А ще в нас на війні у хлопця з’явився справжній побратим — вівчарка Дика.

Заїхали якось на позиції, а там було декілька псів. Один пес і прив’язався до нас. Тепер, коли ворожа артилерія починає працювати по нас, Дика відчуває це і одразу ховається в укриття. Її чуття нас ще жодного разу не підводило. Вівчарка стала повноправним бійцем нашого підрозділу, адже свої задачі виконує бездоганно, – пригадує воїн.

Роман каже, що після війни хоче прогулятися по чорногірському хребту, як Олекса Довбуш, наспівуючи собі “Гаєм гаєм зелененьким”. Ну, а потім вже — футбол і виїзда, пластовий курінь.

Передаю вітання всім фанатам “Прикарпаття”. Не сваріться між собою, вірте в ЗСУ та нашу з вами перемогу — вона близько. При можливості допомагайте волонтерам.
Привіт футболістам та персоналу рідної команди. Ми вас не підводимо тут, а ви вже якось не підведіть нас на футбольному полі. Зелено-Жовті! Прикарпаття! Станіслав! – підсумував Герой.

Читайте також:

Франківський ультрас розповів, як на війні став універсальним солдатом

Як торговий агент та ультрас з Франківська став воїном ЗСУ

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...